2021-01-07 07:40:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Most tényleg csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takaró ér

Napi horoszkóp január 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Sikeresen elindította az új évet, de most törődjön egy kicsit önmagával is. Ehhez nem kell sok pénz, sőt, a diéta, a léböjt, vagy a zöldség-gyümölcs kúra még spórolásnak is jó, és a javuló közérzete az önbizalmát is erősíti.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Skorpió jegyébe lép. Remekül kommunikál, mindenkit meg tud győzni a saját igazáról. Kedvesét is elbűvöli szép szavakkal. Fontos, hogy őszintén mondja ki, amit érez, és főként azt, hogy mire vágyik!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Komoly fordulat várható karrier területén, ami sokkal nagyobb felelősséggel jár. Természetesen a bevétele is több lesz. Megengedhet magának egy kis luxust.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kissé vissza kell fognia magát. Sokszor okosabb a háttérben maradni, mint nagy hangon hirdetni véleményét. Ugyanakkor persze büszke lehet arra, hogy remekül megold nehéz, sőt olykor lehetetlennek tűnő feladatokat is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne reménykedjen világmegváltó eseményekben, most az is nagy dolognak számít, ha a közvetlen környezetében sikerül elérnie, hogy az történjen, amit szeretne. Még így is alighanem újra kell szerveznie egy szépen kidolgozott tervet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem tud érvényt szerezni az akaratának, ha konokul ragaszkodik az eredeti elképzeléséhez. Most a siker titka a rugalmasságban, az alkalmazkodó-képességben rejlik. Ha enged egy kicsit, később sokszorosan kárpótolja a sors (és a főnök).


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most teljesen lekötik a karriertervek és a munkahelyi problémák, így a nagy érzésekkel keveset tud foglalkozni, a párjára már nem jut elegendő figyelem. Legalább haza ne vigye a munkát, így az este az önöké!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyébe lép. Ma rendkívül nyitott és közlékeny társaival, kollégáival. Merészen belevág az új feladatokba, nem fél a kockázatvállalástól. Mindenképpen sikerre számíthat!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a munkára koncentráljon. Öntől függ, mennyit tud kihozni a pillanatnyi kedvező helyzetből. A mostani indítás, vagy a bontakozó siker ugyanis hosszú távon anyagi-erkölcsi elismerést hoz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kötelességtudata legendás, amit megpróbálnak kihasználni a kollégái. Mindig a dolgok nehezebb végéhez kerül, miközben ők a lábukat lógatják. Ne hagyja magát, figyeljen rá, hogy a többiek is kivegyék a munkából a részüket!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Addig nyújtózkodjon, ameddig a takaró ér, különben lénytelen lesz kedvezőtlen feltételek mellett kölcsönt kérni. Egyébként párjával is az anyagiak miatt veszekszik. Úgy véli, kedvese jóval többet költ, mint amennyit megengedhetnének maguknak.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Skorpió-hold miatt ma nagyon erősek a megérzései. Átformálhatja az életét: ha művészi ambíciói vannak, vagy nyilvános szerepet szeretne vállalni, minden esélye megvan a sikerre. Nemcsak munkában, szerelemben is!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: